nieuws

Aventeon breidt Logistics.ONE uit met enquête tool

Distributie 739

Aventeon lanceert Survey Editor. Deze tool als aanvulling op Logistics One geeft verladers, fulfilment partijen en logistieke dienstverleners meer flexibiliteit.

Aventeon breidt Logistics.ONE uit met enquête tool

Bedrijven die zich bezighouden met distributielogistiek leveren steeds vaker extra diensten. Denk aan de wasmachinelevering en installatie.  Met de introductie van de Survey Editor geeft Aventeon op Logistics.ONE mobiele software hebben klanten nu volledige onafhankelijkheid over het ontwerp en beheer van alle gewenste, dynamische vragenlijsten, aldus Aventeon.

Vragenlijsten

Aventeon Survey Editor is een visuele tool waarmee dynamische vragenlijsten kunnen worden samengesteld en met elkaar kunnen worden gedeeld. Veldtypes (tick boxes, open vragen, pull down etc) kunnen worden geselecteerd met eigenschappen zoals default waarden, al dan niet verplichte velden, data validatie en conditionele velden. Nieuwe en aangepaste meertalige vragenlijsten kunnen onmiddellijk gepubliceerd worden, zodat ze direct onderdeel zijn van de operationele workflow in het veld.

Reageer op dit artikel