nieuws

Picnic bezorgt bij Race of the Classics grootste order ooit

Distributie 1621

Honderden kilo’s appels, bananen en komkommers, meer dan 1500 liter frisdrank, 1700 eieren, brood voor 5000 tosti’s en 150 pakken pannenkoekenmix, goed voor bijna 2000 pannenkoeken, werden woensdagochtend door Picnic ingescheept op de deelnemende boten van de Race of the Classics for Young Professionals. De grootste order ooit voor de online supermarkt die hiervoor slechts één uur de tijd had om aan boord te krijgen van de 22 klassieke schepen.

Picnic bezorgt bij Race of the Classics grootste order ooit

De vijftien elektrische boodschappenautootjes van Picnic reden in alle vroegte op en neer langs de Veerkade in Rotterdam. De 22 klassieke Nederlandse zeilschepen, waaronder loggers, kotters, driemasters en klippers, werden voorzien van in totaal 16.348 producten.

In Amsterdam is de finish

De ongeveer 600 deelnemers, allen jonge werknemers van grote bedrijven als Philips, PwC, Heineken en bol.com vertrokken rond het middaguur richting Ipswich in Engeland. Als alles volgens plan gaat, komen ze daar donderdagmiddag aan. Vrijdag zeilt de hele vloot verder richting IJmuiden om vervolgens op zondag naar Amsterdam te varen, waar de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Geen scheurbuik voor de deelnemers

Marjolein van den Blink, Business Development Manager bij Picnic: “Het is ontzettend leuk om al deze deelnemers blij te kunnen maken met onze superverse producten. Voor deze bemanning geen scheurbuik.”

Reageer op dit artikel