nieuws

5.000 nieuwe handhelds verbeteren traceability PostNL

Distributie 1662

Panasonic Computer Product Solutions levert 5.000 Toughpad FZ-N1 handhelds aan PostNL. Met deze nieuwe handhelds krijgen de klanten van PostNL een beter inzicht in de status van hun bestelling, vanaf de sorteercentra tot aan het afleveradres.

5.000 nieuwe handhelds verbeteren traceability PostNL

Tijdens het keuzeproces liet PostNL verschillende toestellen testen door medewerkers in het veld. Mede op basis van hun feedback werd de keuze gemaakt voor de Panasonic FZ-N1. Enkele van de belangrijkste redenen voor deze keuze waren onder meer de scansnelheid, de lange batterijduur, de robuuste uitvoering, maar vooral ook het ergonomische ontwerp met een gekantelde barcodescanner.

Anticiperen op groei e-commerce

Dagelijks verwerkt PostNL meer dan 575.000 pakketten en dat worden er steeds meer. “Met dit nieuwe mobiele platform willen we blijven anticiperen op de groeiende e-commerce markt en de gevolgen daarvan voor de logistieke processen”, aldus Gerrie de Jonge, Directeur IT Pakketten & Logistiek PostNL. “Zowel e-commercebedrijven als eindgebruikers doen een steeds groter beroep op ons, om bestellingen tijdig en efficiënt af te leveren. Met deze nieuwe hardware kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.”

Lees meer nieuws over handhelds

Reageer op dit artikel