nieuws

Iveco krijgt megaorder van logistieke dienstverlener Lannuti

Distributie 1344

Lannutti vernieuwt zijn wagenpark met een 610 trekkers van Iveco. De Italiaanse logistieke dienstverlener kiest voor de Iveco Stralis.

Iveco krijgt megaorder van logistieke dienstverlener Lannuti
Iveco and Lannutti Group

De mega-order is 8 februari getekend door Valter Lannutti, President of Lannutti Group en Pierre Lahutte, IVECO Brand President. De voertuigen zullen in verschillende configuraties worden ingezet om diverse transportbehoeftes te vervullen. De IVECO Stralis trekkers passen bij groeiende vraag naar duurzame transportoplossingen, bijvoorbeeld in het glastransport waarin Lannutti een grote speler is.

Lange relatie

Valter Lannutti, President van Lannutti Group: “De nieuwe producten van IVECO hebben ons opnieuw overtuigd van de innovaties en kwaliteit. Daarnaast linkt het partnerschap ons historisch. Het tekenen van deze grote overeenkomst is het resultaat van deze lange relatie.

Lannuti is actief in 7 Europese landen. De fleet bestaat uit 2500 trekkers. Bij het bedrijf werken ruim 1000 mensen.

Reageer op dit artikel