nieuws

TLN onthult miniatuurvrachtauto in Madurodam

Distributie

Peter Sierat, algemeen directeur van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de locoburgemeester van Madurodam, Liza Stellingwerf in Madurodam een minivrachtauto onthuld met de tekst ‘Zonder transport geen theater’.

TLN onthult miniatuurvrachtauto in Madurodam
Foto: Madurodam tln

Dit in het kader van de publiekscampagne ‘Zonder transport staat alles stil’ van TLN om het publiek bewust te maken dat de sector transport en logistiek economisch onmisbaar is. De vrachtauto krijgt in de miniatuurstad een plek in de buurt van het Circustheater in Scheveningen.

  

Zonder transport geen theater
Zonder transport staat alles stil, dus ook het Circustheater in Scheveningen. Dagelijks vervoeren vrachtauto’s de decors, eten, drankjes, maar ook bijvoorbeeld de schoonmaakmiddelen om de bezoekers te laten genieten van de voorstellingen in alle theaters in Nederland. Om het publiek hierover te informeren, wordt in Madurodam in de buurt van het miniatuur Circustheater een miniatuurvrachtauto geplaatst met de tekst ‘Zonder transport geen theater’. De miniatuurvrachtauto is 60 centimeter lang en 16 centimeter hoog.

Foto

  • Attachment 002 logistiek image lognws110757i02

    Foto’s zijn gemaakt door Pevry Press

  • Attachment 003 logistiek image lognws110757i03
  • Attachment 004 logistiek image lognws110757i04

    Peter Sierat en Liza Stellingwerf in Madurodam

Eerste publicatie door Marjan Lijftogt op

Laatste update: 6 mei 2015