nieuws

Advance Groep zet logistieke bedrijfsacademies centraal

carrière & mensen 6006

Al jaren gebruikte Advance de software van Gilde-BT. Nu dit bedrijf de opleider heeft overgenomen groeit Advance verder als aanbieder van op maat gemaakte full service logistieke bedrijfsacademies. Tijdens de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem legt directeur Roberto Palland van Advance uit wat deze dienst inhoudt.

Advance Groep zet logistieke bedrijfsacademies centraal
Roberto Palland (links) op de stand van Advance Groep tijdens Transport Compleet

Advance richt zich op assessments- en trainingsactiviteiten binnen transport en logistiek en biedt bedrijven het gemak van een opleidingenportal. Roberto Palland staat op de vakbeurs Transport Compleet om daarover meer uitleg te geven. “We maken met behulp van de software van Gilde, bedrijfsacademies op maat. De klant kiest zelf welke opleidingen worden opgenomen en kan vervolgens het systeem koppelen met het HR-systeem en medewerkers zelf inplannen op de gewenste momenten. Hierdoor ontstaat spreiding en blijft er voldoende bezetting op de werkvloer.”

Opzetten bedrijfsacademies

Per 1 januari 2017 werd de Advance Groep onderdeel van Gilde-BT. De oprichter van Advance, Palland, is nog altijd directeur. Hij bouwt het bedrijf met zijn team en dat van Gilde, waarmee hij al 10 jaar samenwerkt, verder uit. Het opzetten van bedrijfsacademies en cross-selling van dienstverlening tussen de Gilde software en de opleidingen die Advance biedt, moet resulteren in meerwaarde voor beide organisaties.

Lees ook: Nieuwe beroepentest meet interesse logistieke opleiding

Full service

Het pallet aan opleidingen wat Advance biedt, gaat van managementopleidingen, code 95 aar veiligheidstrainingen. De organisatie richtte al een bedrijfsacademy in voor Van Gansewinkel en TLN en binnenkort gaan er nog een aantal logistieke bedrijven van start. “Wij bieden een full service dienstverlening wat inhoudt dat het bedrijf eenmalig investeert, daarna doen wij de rest. Van inschrijvingen regelen, bevestigingsbrieven versturen tot het beantwoorden van inhoudelijke vragen.

Transport Compleet

Tijdens Transport Compleet laat Palland de bezoekers een filmpje over de nieuwe dienst zien. Advance Groep is te vinden op stand 276.

Reageer op dit artikel