nieuws

Trendwatcher Ruud Veltenaar zet LMvhJ-finaledag op scherp

carrière & mensen 1302

Met zijn bevlogen manier van vertellen over hoe de wereld er in zijn ogen uit gaat zien staat Veltenaar garant voor veel food for thought. Hij verzorgt de key note op 30 maart tijdens de Logistiek Manager van het Jaar finaledag.

Trendwatcher Ruud Veltenaar zet LMvhJ-finaledag op scherp

Wie hem kent weet dat als Ruud Veltenaar gaat praten, iedereen stil is en op het puntje van zijn stoel zit. Tijdens een key note op de Logistiek Manager van het Jaar finaledag verschaft Veltenaar duidelijkheid over de toekomst en biedt hij concrete hoop op een betere wereld. Volgens Veltenaar verkeert de wereld niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. Deze transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk.

“IK HEB ZELDEN GELIJK, MAAR WEL VAAK EEN PUNT”

Veltenaar is filosoof, trend analist, spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar aan de London Business School en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact van ons leven en werk.

LMvhJ finaledag

De LMvhJ finaledag beloofd een dag te worden vol inspiratie. In verschillende break-out sessies kan kennis worden opgedaan. Bijvoorbeeld over big data in de logistiek. Uiteraard wordt tijdens de finaledag op 30 maart de winnaar van de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar bekend gemaakt én de winnaar van de verkiezing Jong Logistiek Talent van het Jaar. Mis het niet en schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel