nieuws

Gerwin Vos stapt van DTZ over naar Delin Capital

carrière & mensen 8795

Vermogensbeheerder Delin Capital Asset Management (DCAM) heeft Gerwin Vos aangesteld als commercieel directeur. Vos was tot voor kort directeur Logistiek bij makelaar DTZ Zadelhoff. Zijn benoeming valt samen met de opening van een nieuw kantoor van DCAM in Rotterdam.

Gerwin Vos stapt van DTZ over naar Delin Capital
'Logistiek vastgoed man' Gerwin Vos stapt naar 13 jaar DTZ over naar het Britse Delin Capital Asset Management.

DCAM is een in Londen gevestigde vermogensbeheerder die zich met name richt op Europees logistiek vastgoed. Vos was dertien werkzaam voor DTZ Zadelhoff, waar hij als directeur Logistiek aan het hoofd stond van een team van zes logistiek vastgoedexperts.

Nieuwe investeringen in logistieke vastgoed

Met het nieuwe kantoor in Rotterdam en het bestaande kantoor in Londen heeft Delin zijn Europese bezetting uitgebreid tot tien vastgoedprofessionals. Met Vos zegt DCAM op zoek te gaan naar investeringen in nieuw en bestaand logistiek vastgoed op logistieke knooppunten.

Bekende huurders: G-Star en Nedcargo

DCAM heeft haar portefeuille sinds 2012 in ons land en het Verenigd Koninkrijk uitgebouwd en is ondertussen een omvangrijke aanbieder van distributiecentra in onder andere Amsterdam (Westelijk Havengebied) van circa 100.000 vierkante meter aan logistieke campusruimte. Bekende huurders van dc’s van DCAM in Nederland zijn G-Star met 35.000 vierkante meter in het Amsterdamse Westelijk havengebied en het dc van Nedcargo (voorheen Van Uden Logistics) langs de A12 in Waddinxveen.

Nieuwbouw op Borchwerf II

Ook heeft de vermogensbeheerder panden in portefeuille in onder andere Tilburg (Katsbogten) en Eindhoven (Philips en Rhenus in Son, red.). ‘Logistiek vastgoedman’ Vos laat weten dat er een flinke ambitie is om door te groeien, onder meer via nieuwbouwontwikkeling. Zo heeft DCAM onder andere op dit moment op logistiek bedrijvenpark Borchwerf II bij Roosendaal een nieuw distributiecentrum in voorbereiding dat een omvang krijgt van 35.000 vierkante meter. De bouw van dit dc start in het derde kwartaal van dit jaar en zal in het eerste kwartaal van 2017.

Reageer op dit artikel