Jaarabonnement

Jaarabonnement Logistiek

Zorg dat u op de hoogte blijft
van de laatste trends in de logistiek!


Neem nu een voordeelabonnement Logistiek en profiteer van 25% korting op het eerste jaar. Het abonnement is inclusief Logistiek Digitaal en korting op evenementen.

Tijdelijk: het eerste jaar voor maar € 258,75 *

* Actieprijs is excl. BTW. Na het eerste jaar loopt dit voordeelabonnement door in een regulier abonnement tot wederopzegging en betaalt u de reguliere abonnementsprijs van € 345,- excl. BTW.

  • Bezorgadres

  • Contactpersoon

  • Door op “Bestellen” te klikken gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet en bevestigt u dat u deze heeft gelezen

  • Should be Empty:


Logistiek houdt ons op de hoogte van ontwikkelingen binnen de gehele logistiek – technisch en organisatorisch. Het blad én de site dienen als inspiratiebron en beiden creëren individueel en in teamverband veel food for thought. Logistiek is een must have in de ontwikkeling van ons bedrijf.
Erik Koudijs
Managing DirectorUniCarriers Netherlands B.V.
Logistiek is hét vakblad voor de logistici die bij wil blijven in zijn vak en op de hoogte wil zijn van de laatste omwikkelingen. Het feit dat dit zowel op papier als in digitale vorm kan, betekent dat ik vrijwel altijd en overal de beschikking heb over relevante, actuele, logistieke informatie.
Raymond Cools
DirectorPMF Pondres
Logistiek is een makkelijk te behappen dagelijkse update van interessante ontwikkelingen in de markt van de Logistieke Dienstverlening. De onderwerpen zijn vaak interessant en er wordt op een ondernemende manier met voldoende diepgang verslag van gedaan.
Roderick de la Houssaye
Managing DirectorNedCargo
Logistiek is voor mij een essentiële aanvulling om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van Logistiek, vastgoed en techniek. Vaak gebruik ik Logistiek, als ik meer achtergrond informatie wil over een nieuwe ontwikkeling of om een beter inzicht te krijgen in hoe vakgenoten aankijken tegen hun logistieke uitdagingen.
Niels Lindenbergh
Business Development ManagerFIEGE

3 maanden Logistiek nu voor slechts €49,-

Blijf op de hoogte van alle logistieke trends en ontwikkelingen en profiteer van deze voordelige aanbieding: 3 maanden Logistiek t.w.v. €115,- nu voor maar €49,- excl. btw.
Profiteer nu van de aanbieding