Nog geen abonnee? Nu een jaarabonnement met 25% korting bestel hier

Nieuws

TLN onthult miniatuurvrachtauto in Madurodam

1 824 Distributie

Peter Sierat, algemeen directeur van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de locoburgemeester van Madurodam, Liza Stellingwerf in Madurodam een minivrachtauto onthuld met de tekst ‘Zonder transport geen theater'.
Madurodam tln

Dit in het kader van de publiekscampagne ‘Zonder transport staat alles stil' van TLN om het publiek bewust te maken dat de sector transport en logistiek economisch onmisbaar is. De vrachtauto krijgt in de miniatuurstad een plek in de buurt van het Circustheater in Scheveningen.

  

Zonder transport geen theater
Zonder transport staat alles stil, dus ook het Circustheater in Scheveningen. Dagelijks vervoeren vrachtauto's de decors, eten, drankjes, maar ook bijvoorbeeld de schoonmaakmiddelen om de bezoekers te laten genieten van de voorstellingen in alle theaters in Nederland. Om het publiek hierover te informeren, wordt in Madurodam in de buurt van het miniatuur Circustheater een miniatuurvrachtauto geplaatst met de tekst ‘Zonder transport geen theater'. De miniatuurvrachtauto is 60 centimeter lang en 16 centimeter hoog.

 • Foto

  Foto's zijn gemaakt door Pevry Press

 • Peter Sierat en Liza Stellingwerf in Madurodam

  Peter Sierat en Liza Stellingwerf in Madurodam

door Marjan Lijftogt laatste update:26 mei 2012

één reactie

 • # 1

  jmoor21@hetnet.nl

  Prachtig zo'n miniatuurtransportauto,voor Madurodam. Mijn vraag: Is deze ook te koop, of kunt U mij daar aan helpen, voor mij verzameling?
  m.vr.gr. J.Moor Karpersloot 21
  2724 BM Zoetermeer. b.v.dank

reageer

Of registreer u om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.